Weekend Deze Nog (26)

Als kind had ik uiteraard een goocheldoos, en deed ik nog wel eens een simpel kaarttrucje. Echt veel is het nooit geworden. Wel blijft het leuk om te zien hoe het trucje in elkaar zit. De eerste keer dat ik dat op TV zag was bij Penn & Teller, een duo illusionisten die met een flinke dosis humor werkt en bizarre acts heeft. Omdat ze zo leuk zijn, en je ook nog kan zien hoe het werkt, doe ik een paar filmpjes achter elkaar de komende weken.

Over Michel

Michel Klijmij is gemeenteraadslid voor GroenLinks Gouda, (co-)woordvoerder milieu, veiligheid, bouwen & wonen, ruimtelijke ordening, voorzitter A-onderwerp Armoedebeleid. Michel Klijmij woont al zijn hele leven in Gouda en houdt van hobby's. Dat zijn klooien met computers, radiomaken en politiek. Op dit weblog publiceert hij alles wat hij vindt dat de wereld moet horen.
Dit bericht is geplaatst in Niet gecategoriseerd met de tags . Bookmark de permalink.