Woensdagmiddagonderbreking

Woensdag is mijn vanalles-doen-dag, met zowel raadsvergaderingen om me op voor te bereiden als het eeuwige schoolwerk dat je elke dag achtervolgt. De radio staat altijd zachtjes aan op de achtergrond, dat gaat goed. Behalve bij dat ene nummer van The Opposites, Dom Lomp & Famous. Te aanstekelijk om de concentratie te behouden. Dat komt niet door de tekst, die is onverstaanbaar, behalve de grove stukjes die dan weer iets te goed te horen zijn, maar vooral ook het deuntje. Even zoeken en het blijkt redelijk letterlijk van The Castaways geript te zijn. Dus voor wie nog geen lunchpauze heeft gehad nu even een swingende onderbreking. En voor de oudere lezers van mijn blog die The Opposites niet kennen ook maar hun clip.

En nu weer aan het werk.

Over Michel

Michel Klijmij is gemeenteraadslid voor GroenLinks Gouda, (co-)woordvoerder milieu, veiligheid, bouwen & wonen, ruimtelijke ordening, voorzitter A-onderwerp Armoedebeleid. Michel Klijmij woont al zijn hele leven in Gouda en houdt van hobby's. Dat zijn klooien met computers, radiomaken en politiek. Op dit weblog publiceert hij alles wat hij vindt dat de wereld moet horen.
Dit bericht is geplaatst in Algemeen, Persoonlijk met de tags , . Bookmark de permalink.

3 reacties op Woensdagmiddagonderbreking

 1. Tom schreef:
  Gebruikt Firefox 2.0.0.9 op Windows XP

  Lekker deuntje.

  Wat een taal! De jeugd van tegenwoordig… 😉

 2. Christian schreef:
  Gebruikt Firefox 2.0.0.9 op Windows XP

  Maar wel weer een knappe low budget clip van Habbekrats.

 3. Christian schreef:
  Gebruikt Internet Explorer 7.0 op Windows XP

  (andere Christian)

  He Michel,

  Ga je nog een bokaal uitreiken aan het beste of pupulairste raadslid van de collegepartijen?
  De volgende poll: beste wethouder?

Reacties zijn gesloten.