Ons uitzicht

Rijp, bomen, kou, ijs, zon. Volgens mij is half Nederland er vandaag op uitgetrokken om mooie plaatjes te schieten. Dus toen ik even de stad in moest nam ik ook mijn toestel mee. Maar het mooiste blijft toch je eigen uitzicht.

Uitzicht in Oost

Meer:

IJspretHoutmansplantsoen en grachtHoutmansgrachtBesneeuwde bomenBesneeuwde boomtoppenRijpboom

Over Michel

Michel Klijmij is gemeenteraadslid voor GroenLinks Gouda, (co-)woordvoerder milieu, veiligheid, bouwen & wonen, ruimtelijke ordening, voorzitter A-onderwerp Armoedebeleid. Michel Klijmij woont al zijn hele leven in Gouda en houdt van hobby's. Dat zijn klooien met computers, radiomaken en politiek. Op dit weblog publiceert hij alles wat hij vindt dat de wereld moet horen.
Dit bericht is geplaatst in Algemeen, Gouda, Persoonlijk met de tags , , , , . Bookmark de permalink.