Weekend Deze Nog (31)

Vroegâh, toen was alles betâh. Met natte haren kijken naar de Fabeltjeskrant bijvoorbeeld, duim in de snavel voor de avonturen van Meneer de Uil, Zoef de Haas, Tuutuutuutuut, Bor “ahoeoeoeoe” de Wolf en al die anderen. Mooiste ooit, en nog regelmatig terugkerend in mijn hoofd als zo’n deuntje dat je er niet uitkrijgt, is natuurlijk “Hup daar komt Willem met de waterpomptang”.

Over Michel

Michel Klijmij is gemeenteraadslid voor GroenLinks Gouda, (co-)woordvoerder milieu, veiligheid, bouwen & wonen, ruimtelijke ordening, voorzitter A-onderwerp Armoedebeleid. Michel Klijmij woont al zijn hele leven in Gouda en houdt van hobby's. Dat zijn klooien met computers, radiomaken en politiek. Op dit weblog publiceert hij alles wat hij vindt dat de wereld moet horen.
Dit bericht is geplaatst in Persoonlijk met de tags . Bookmark de permalink.