Europa zuigt?

Het zal wel opgevallen zijn, het filmpje dat nu standaard op de voorpagina en bij elk bericht staat. Reclame voor EUsux.org, een organisatie die zich verzet tegen de Europese regel dat Ierse pubs buiten Ierland niet meer mogen – immers, streekprodukten mogen alleen zo worden aangeduid als ze in die streek gemaakt worden. Dus Champagne komt alleen uit Champagne, en Ierse pubs alleen uit Ierland. Al eerder stond in de kantlijn een berichtje over bizarre wetten, maar dit is niet helemaal waar – zie GeenCommentaar.  Waar terecht wordt vastgesteld dat het wel geloofwaardig is – omdat er al zoveel vreemde regels uit Europa komen.

Maar de vraag is dan: is dit nu een leuke manier om advertenties in mijn weblog te sneaken, en daarmee iets van de kosten terug te verdienen, of is het zwichten voor de commercie wat een integer iemand als ik niet zou moeten doen?

Sorry, there are no polls available at the moment.

Over Michel

Michel Klijmij is gemeenteraadslid voor GroenLinks Gouda, (co-)woordvoerder milieu, veiligheid, bouwen & wonen, ruimtelijke ordening, voorzitter A-onderwerp Armoedebeleid. Michel Klijmij woont al zijn hele leven in Gouda en houdt van hobby's. Dat zijn klooien met computers, radiomaken en politiek. Op dit weblog publiceert hij alles wat hij vindt dat de wereld moet horen.
Dit bericht is geplaatst in Algemeen, Persoonlijk met de tags , , , , . Bookmark de permalink.

2 Responses to Europa zuigt?

 1. Arnoud Boer schreef:
  Gebruikt Firefox 2.0.0.11 op Windows XP

  Jij neoliberaal! 😉

 2. Michel schreef:
  Gebruikt Firefox 2.0.0.11 op GNU/Linux

  [quote comment=””]Jij neoliberaal! ;-)[/quote]

  Ik prefereer “kapitalistische communist” 😉

Reacties zijn gesloten.