Weekend Deze Nog (32)

In deze WDN kijken we positief terug naar vroeger. De tijd dat je nog grappen kon maken over geloven. Zo vonden Koot & Bie de “Chrislam” uit, als de typetjes De Positivo’s. De Bijbel en Koran met elkaar vergeleken, en door die in een nieuw geloof bij elkaar te brengen zouden geloofsrellen uit den boze zijn. Afgezien daarvan nog behoorlijk actueel.

Iemand beledigd?

Over Michel

Michel Klijmij is gemeenteraadslid voor GroenLinks Gouda, (co-)woordvoerder milieu, veiligheid, bouwen & wonen, ruimtelijke ordening, voorzitter A-onderwerp Armoedebeleid. Michel Klijmij woont al zijn hele leven in Gouda en houdt van hobby's. Dat zijn klooien met computers, radiomaken en politiek. Op dit weblog publiceert hij alles wat hij vindt dat de wereld moet horen.
Dit bericht is geplaatst in Algemeen, Persoonlijk met de tags . Bookmark de permalink.