Leerlingen willen kwaliteit

Vier uur per week zinloos op school – Binnenland – de Volkskrant

Uit het Zembla-onderzoek, uitgevoerd door B&N Panelwizard, blijkt dat bijna eenderde van de scholieren het liefst minder onderwijsuren wil (ten gunste van huiswerktijd of vrije tijd). Maar meer dan tweederde van de leerlingen geeft aan vooral meer kwaliteit te willen van de lessen die ze krijgen, omdat ze dan meer leren en dat beter is voor hun toekomst.

Over Michel

Michel Klijmij is gemeenteraadslid voor GroenLinks Gouda, (co-)woordvoerder milieu, veiligheid, bouwen & wonen, ruimtelijke ordening, voorzitter A-onderwerp Armoedebeleid. Michel Klijmij woont al zijn hele leven in Gouda en houdt van hobby's. Dat zijn klooien met computers, radiomaken en politiek. Op dit weblog publiceert hij alles wat hij vindt dat de wereld moet horen.
Dit bericht is geplaatst in TerZijde met de tags , , , . Bookmark de permalink.