Eindelijk!

AD.nl – Gouda – Nachttrein voor Gouda

Gouda wordt in 2009 aangesloten op het nachtnet van de Nederlandse Spoorwegen. In de nachten van donderdag op vrijdag, vrijdag op zaterdag en zaterdag op zondag kunnen treinreizigers dan elk uur van en naar de grote steden reizen.

Trein naar Gouda Goverwelle Het is nog even wachten, maar dit is geweldig nieuws. Niet alleen omdat ik zelf al twee keer de laatste trein had gemist en vast stond in Utrecht of, of all places, Oudewater. Maar vooral omdat Gouda hiermee een stuk aantrekkelijker wordt om te bezoeken met het Openbaar Vervoer. Wie wil genieten van het uitgaansleven in Rotterdam, Amsterdam of Utrecht hoeft niet meer moeilijk te doen, maar kan gewoon terug naar Gouda.

Kortom, geweldig nieuws, en na de intercitystatus eigenlijk nog de grootste wens die openstond voor Gouda’s verbindingen met de rest van het land.

Over Michel

Michel Klijmij is gemeenteraadslid voor GroenLinks Gouda, (co-)woordvoerder milieu, veiligheid, bouwen & wonen, ruimtelijke ordening, voorzitter A-onderwerp Armoedebeleid. Michel Klijmij woont al zijn hele leven in Gouda en houdt van hobby's. Dat zijn klooien met computers, radiomaken en politiek. Op dit weblog publiceert hij alles wat hij vindt dat de wereld moet horen.
Dit bericht is geplaatst in Algemeen, Gouda, Persoonlijk met de tags , , . Bookmark de permalink.

Eén reactie op Eindelijk!

  1. christian schreef:
    Gebruikt Internet Explorer 7.0 op Windows XP

    Als de Thalys ook Gouda stopte, dan is het feest helemaal compleet. Dan kunnen de fransen direct met le train naar Gouda fromage en wij direct naar het zuiden. heheh

Reacties zijn gesloten.