Weekend Deze Nog (39)

Het was 1986.

Een soort rampenjaar. De space shuttle Challenger ontplofte, en een paar maanden later ontplofte de kernreactor van Tsjernobyl. Balen, want mijn broertje en ik hadden net een stukje tuin in bruikleen gekregen om spinazie te verbouwen. Vette pech, want toen de radioactieve wolk naderde ging spinazie in de ban. Een verhaal dat ik nog steeds in de klas kan gebruiken, dus het was ten minste nog ergens goed voor.

< ![endif]-->

Over Michel

Michel Klijmij is gemeenteraadslid voor GroenLinks Gouda, (co-)woordvoerder milieu, veiligheid, bouwen & wonen, ruimtelijke ordening, voorzitter A-onderwerp Armoedebeleid. Michel Klijmij woont al zijn hele leven in Gouda en houdt van hobby's. Dat zijn klooien met computers, radiomaken en politiek. Op dit weblog publiceert hij alles wat hij vindt dat de wereld moet horen.
Dit bericht is geplaatst in Algemeen met de tags , . Bookmark de permalink.

Eén reactie op Weekend Deze Nog (39)

  1. Thomas v Vliet schreef:
    Gebruikt Firefox 2.0.0.12 op Windows Vista

    Haha Michel.. ben je al zo oud? 😉

Reacties zijn gesloten.