Genoemd

Deze week op Gouwestad TV een uitzending over Gouda Ontmoet. Een beetje jammer dat er vooral allerlei zaken langs kwamen die los staan van dit nieuwe plan van de gemeente, waarbij allerlei initiatieven die zich in de stad afspelen of zouden moeten afspelen bij elkaar gebracht worden, waarbij het makkelijker wordt gemaakt om als buurtbewoner iets te organiseren met andere buurtbewoners, waarbij allerlei drempels worden weggehaald. Wie de essentie wil meekrijgen wacht tot iets voor halverwege de uitzending, waar twee leden van de Jeugdraad met elkaar in debat gaan. In een korte tijd komen veel argumenten langs, vol overtuiging gebracht. Ze deden het daarmee beter dan alle andere aanwezigen bij elkaar. Misschien wel omdat ze gebruik maken van goede bronnen.

Over Michel

Michel Klijmij is gemeenteraadslid voor GroenLinks Gouda, (co-)woordvoerder milieu, veiligheid, bouwen & wonen, ruimtelijke ordening, voorzitter A-onderwerp Armoedebeleid. Michel Klijmij woont al zijn hele leven in Gouda en houdt van hobby's. Dat zijn klooien met computers, radiomaken en politiek. Op dit weblog publiceert hij alles wat hij vindt dat de wereld moet horen.
Dit bericht is geplaatst in Gouda, Politiek met de tags , . Bookmark de permalink.