Wie is de Mol (8)

 Dennis is de Mol

Een lastige uitzending. Dat Patrick eruit zou vliegen werd al een beetje duidelijk door de nadruk op zijn verdachte gedrag. Echt een verrassing was het niet. Wat er tijdens de uitzending verder allemaal gebeurde was onoverzichtelijk, en maakt het moeilijk te raden wie de mol is. Volgens het nieuws van gisteren zou het Edo zijn. Ik denk eerder dat Edo gaat winnen. Als hij de mol is heeft hij wel een paar enorme “blunders” gemaakt waardoor, zoals in deze uitzending, 3000 euro voor de pot werd gescoord. Dat kon mol Dennis niet tegenhouden, ondanks zijn poker-ervaring.

Op het schip kon hij nog wel wat doen, of vooral niet doen. Beetje zogenaamd zoekend rondlopen, tips geven die niet zoveel helpen (ergens rechts zou het geld liggen – ja, ligt er maar net aan hoe je je kaart hebt liggen).  Door te eindigen met een met een beetje geld lijkt hij minder verdacht.

Bij de tijdsopdracht was het nauwelijks nodig om te mollen. Regina en Patrick waren zo bezig met zichzelf verdacht maken, dat die opdracht al uit zichzelf mislukte.

Volgende week de ontknoping. Ik ben benieuwd. Na vanavond denk ik dat Edo gaat winnen, met Dennis dus als mol. Pecht voor Regina.

Over Michel

Michel Klijmij is gemeenteraadslid voor GroenLinks Gouda, (co-)woordvoerder milieu, veiligheid, bouwen & wonen, ruimtelijke ordening, voorzitter A-onderwerp Armoedebeleid. Michel Klijmij woont al zijn hele leven in Gouda en houdt van hobby's. Dat zijn klooien met computers, radiomaken en politiek. Op dit weblog publiceert hij alles wat hij vindt dat de wereld moet horen.
Dit bericht is geplaatst in Algemeen, Persoonlijk met de tags , , . Bookmark de permalink.