Weekend Deze Nog (40)

Het was 1987.

De jaren ’80 waren de opkomsttijd van de videoclip. En in dit jaar kwam MTV naar Europa. Een zender die zeker eind jaren ’80 en een groot deel van de jaren ’90 bepalend zou zijn voor de jongerencultuur. Niet alleen door de muziek, maar ook door allerlei andere programma’s zoals Beavis en Butthead. De eerste clip die werd gedraaid op MTV Europe was Money for Nothing.

Over Michel

Michel Klijmij is gemeenteraadslid voor GroenLinks Gouda, (co-)woordvoerder milieu, veiligheid, bouwen & wonen, ruimtelijke ordening, voorzitter A-onderwerp Armoedebeleid. Michel Klijmij woont al zijn hele leven in Gouda en houdt van hobby's. Dat zijn klooien met computers, radiomaken en politiek. Op dit weblog publiceert hij alles wat hij vindt dat de wereld moet horen.
Dit bericht is geplaatst in Algemeen met de tags , , , , . Bookmark de permalink.