Marco Lw bedankt!

De afgelopen week stond de school op z’n kop. Uit alle hoeken klonk muziek, je kon struikelen over de cello’s, leerlingen liepen opgewonden door school, collega’s sloegen erop los. Het was de week van de Glamournight. Alweer de 16e editie, dus wie terugrekent weet dat de eerste keer in mijn prille schooltijd was. Ook dit jaar was het weer fantastisch: verrassende acts van verrassende leerlingen, collega’s met een leuke act, en alles van hoog niveau, van brugger tot eindexamenkandidaat. Een flink deel van de school werkt eraan mee (de rest komt kijken), maar uiteindelijk zou de Glamournight er niet zijn zonder de slapeloze nachten van Marco Leeuwrik. Bedankt dus!

Om na te genieten 3x Glamournight: het origineel van de act van Kayleigh, Joris en Laurien over Shakespeariaans drama, de Torn-voor-doven act van Jasper en Gilles van vorig jaar, en een filmpje over 15 jaar Glamournight, van de jubileumeditie van vorig jaar.

Over Michel

Michel Klijmij is gemeenteraadslid voor GroenLinks Gouda, (co-)woordvoerder milieu, veiligheid, bouwen & wonen, ruimtelijke ordening, voorzitter A-onderwerp Armoedebeleid. Michel Klijmij woont al zijn hele leven in Gouda en houdt van hobby's. Dat zijn klooien met computers, radiomaken en politiek. Op dit weblog publiceert hij alles wat hij vindt dat de wereld moet horen.
Dit bericht is geplaatst in Onderwijs, Persoonlijk met de tags , , . Bookmark de permalink.

Een reactie op Marco Lw bedankt!

  1. Joop Mul schreef:
    Gebruikt Firefox 2.0.0.12 op Mac OS

    Wat fijn dit te lezen en te zien. Geeft mij weer een andere indruk van wat er plaats vindt, in mijn geboorte stad.
    Ik neem aan dat het leek op de prestaties van de leerlingen van de school waar mijn dochter en zoon, hier in Sydney, aan meededen, in de jaren 90. (The MacDonald College, for the Performing Arts, Strathfield – Sydney).
    Leuk. Al die energie en dat talent!

Reacties zijn gesloten.