Weekend Deze Nog (45)

Het was 1992.

Een belangrijk jaar, want het jaar dat ik naar de middelbare school ging. Dat is toch een ijkpunt in je leven. Voor mij zeker, want ik zit er nog steeds, hoewel met enkele tussenpozen, al bijna 10 jaar dus. Daarom een wat uitgebreidere WDN. Om te beginnen met voetbal. Niet alleen ontstond in 1992 een penalty-complex, wij gingen in de buurt sinds het EK vaker voetballen. Tot ergernis van de flatbewoners, die nu nog meer jeugd op het pleintje achter hun flat hadden rondhangen. Zeker als we harde penalties gingen schieten

En wat zou deze tijd zijn zonder muziek? Grunge was de stijl van het moment, met bands als Nirvana en Pearl Jam. Ik hield me er nog niet zó mee bezig (het was mijn broertje die Nevermind van Nirvana kocht nota bene!), maar de kiem werd wel gelegd.

Over Michel

Michel Klijmij is gemeenteraadslid voor GroenLinks Gouda, (co-)woordvoerder milieu, veiligheid, bouwen & wonen, ruimtelijke ordening, voorzitter A-onderwerp Armoedebeleid. Michel Klijmij woont al zijn hele leven in Gouda en houdt van hobby's. Dat zijn klooien met computers, radiomaken en politiek. Op dit weblog publiceert hij alles wat hij vindt dat de wereld moet horen.
Dit bericht is geplaatst in Algemeen met de tags , , , . Bookmark de permalink.