Zondagavond 8 uur – Cabaret Sauvignon

Met het glas op schoot, eens per maand, kon de Goudse radioliefhebber zich jarenlang verkneukelen om 5 druiven die het Goudse nieuws beschouwden. Begonnen als Gouds Actueel Gebeuren (GAG) als onderdeel van het cabaretprogramma Roept U Maar, later volwaardig gefuseerd tot Cabaret Sauvignon. Veel (digitaal) materiaal is er niet over, hooguit her-en-der slingerende MD-tjes. Tot je ineens een oude backup-cd tegenkomt, die een schat aan ultrakorte fragmenten bevat, en enkele pogingen tot promo’s en jingles.

De komende weken kunt u dus weer secondenlang aan de speakers gekluisterd zitten. Vanavond een kort fragment dat het nieuws over Westergouwe tussen 1998 en 2003 aardig samenvat, en één van de promotionele overzichtsjingles.

[audio:http://www.xs4all.nl/~klijmijm/audio/gagpromo3.mp3] [audio:http://www.xs4all.nl/~klijmijm/audio/westergouwe.mp3]

Over Michel

Michel Klijmij is gemeenteraadslid voor GroenLinks Gouda, (co-)woordvoerder milieu, veiligheid, bouwen & wonen, ruimtelijke ordening, voorzitter A-onderwerp Armoedebeleid. Michel Klijmij woont al zijn hele leven in Gouda en houdt van hobby's. Dat zijn klooien met computers, radiomaken en politiek. Op dit weblog publiceert hij alles wat hij vindt dat de wereld moet horen.
Dit bericht is geplaatst in Gouda, Persoonlijk met de tags , . Bookmark de permalink.