Oost in de Volkskrant

Het Vredespad ligt er al een tijdje, eerst als verfstrepen, sinds een paar maanden met blauwe steentjes. Een verbinding tussen de Vredeskerk en de Vredesmoskee, tegenover elkaar op de rand van Oosterwei. Nu is het officiëel geopend, en gelukkig (of helaas?) is dit soort positieve zaken ook nieuwswaardig.

Vredespad tussen moskee en kerk

Over Michel

Michel Klijmij is gemeenteraadslid voor GroenLinks Gouda, (co-)woordvoerder milieu, veiligheid, bouwen & wonen, ruimtelijke ordening, voorzitter A-onderwerp Armoedebeleid. Michel Klijmij woont al zijn hele leven in Gouda en houdt van hobby's. Dat zijn klooien met computers, radiomaken en politiek. Op dit weblog publiceert hij alles wat hij vindt dat de wereld moet horen.
Dit bericht is geplaatst in Algemeen met de tags , , . Bookmark de permalink.