WW: ‘Drugs’ moeten anders geclassificeerd worden – GeenCommentaar.nl

GC: ‘Drugs’ moeten anders geclassificeerd worden

Uit het onderzoek kwamen heroïne en cocaïne als gevaarlijkste drugs uit de bus, met een derde plaats voor barbituraten (kalmeringsmiddelen en slaapmiddelen). Methadon neemt de vierde plaats in en alcohol komt op de vijfde plaats.

Over Michel

Michel Klijmij is gemeenteraadslid voor GroenLinks Gouda, (co-)woordvoerder milieu, veiligheid, bouwen & wonen, ruimtelijke ordening, voorzitter A-onderwerp Armoedebeleid. Michel Klijmij woont al zijn hele leven in Gouda en houdt van hobby's. Dat zijn klooien met computers, radiomaken en politiek. Op dit weblog publiceert hij alles wat hij vindt dat de wereld moet horen.
Dit bericht is geplaatst in TerZijde met de tags . Bookmark de permalink.