Weekend Deze Nog (47)

Het was 1994.

Johan Olav Koss won op overweldigende wijze de 1500, 5000 en 10000 meter op de Olympische Spelen. Helaas niet online terug te vinden, behalve in het Noors – en zoiets moet je gewoon met commentaar van Mart Smeets zien. Het was ook het jaar dat Arafat en Rabin de Nobelprijs voor de Vrede kregen, voor de akkoorden van een jaar eerder. Even leek het vrede.

In muziek: het jaar van britpop en Oasis vs Blur

Het internet in 1994:

Over Michel

Michel Klijmij is gemeenteraadslid voor GroenLinks Gouda, (co-)woordvoerder milieu, veiligheid, bouwen & wonen, ruimtelijke ordening, voorzitter A-onderwerp Armoedebeleid. Michel Klijmij woont al zijn hele leven in Gouda en houdt van hobby's. Dat zijn klooien met computers, radiomaken en politiek. Op dit weblog publiceert hij alles wat hij vindt dat de wereld moet horen.
Dit bericht is geplaatst in Algemeen met de tags , , , , . Bookmark de permalink.