Tibet gevonden. En waar is Iran?

In het kader van geografische filmpjes maar weer eens een “wijs X aan op de kaart”. Dit keer Iran. En dit keer geen vooroordeelbevestigende amerikanen, maar… Iraniërs. Kan ik daar ook eens over bloggen. Met de Amerikanen delen ze soms hun beperkte kennis, maar ook heel wat die het gewoon kunnen vinden. In een beperkt aantal opzichten niks mis met Iran dus.

Over Michel

Michel Klijmij is gemeenteraadslid voor GroenLinks Gouda, (co-)woordvoerder milieu, veiligheid, bouwen & wonen, ruimtelijke ordening, voorzitter A-onderwerp Armoedebeleid. Michel Klijmij woont al zijn hele leven in Gouda en houdt van hobby's. Dat zijn klooien met computers, radiomaken en politiek. Op dit weblog publiceert hij alles wat hij vindt dat de wereld moet horen.
Dit bericht is geplaatst in Geografie met de tags , , , . Bookmark de permalink.

Eén reactie op Tibet gevonden. En waar is Iran?

  1. mmaas schreef:
    Gebruikt Firefox 2.0.0.13 op Windows XP

    Uit een gebrek aan hoofddoekjes kan ik afleiden dat dit geen filmpje uit Iran is….

Reacties zijn gesloten.