Stil voor vrijheid

Waar ik ook ter wereld ben, ik probeer altijd 2 minuten stil te zijn op 4 mei. Omdat vrijheid belangrijk is, een basisvoorwaarde voor een fatsoenlijk bestaan. Hier is dat zo vanzelfsprekend dat je er haast niet bij stilstaat. In andere delen van de wereld is dat niet het geval. Mijn 2 minuten stilte van vandaag zal ik vooral terugdenken aan Palestina. Eergisteren werd ik ook al even teruggenomen naar afgelopen juli, met de Netwerk-reportage over Hebron, dat door agressieve Israelische kolonisten is veranderd in een spookstad.

Over Michel

Michel Klijmij is gemeenteraadslid voor GroenLinks Gouda, (co-)woordvoerder milieu, veiligheid, bouwen & wonen, ruimtelijke ordening, voorzitter A-onderwerp Armoedebeleid. Michel Klijmij woont al zijn hele leven in Gouda en houdt van hobby's. Dat zijn klooien met computers, radiomaken en politiek. Op dit weblog publiceert hij alles wat hij vindt dat de wereld moet horen.
Dit bericht is geplaatst in Palestina, Persoonlijk met de tags . Bookmark de permalink.