Weekend Deze Nog (51)

Het was 1998.

In dit jaar, nu precies 10 jaar geleden, begon mijn eindexamentijd. Ineens verschenen er weer boeken in zicht, tot verrassing van mijn ouders. Met een nette lijst (2 zessen, 3 zevens, 2 achten) haalde ik mijn diploma. In hetzelfde jaar speelde ik nog mee in het schooltoneel en begon ik met schoolgenoot Tom de satirische rubriek GAG in het cabaretprogramma Roept U Maar, later omgedoopt tot Cabaret Sauvignon. Na doorbikkelen in de zomer had ik genoeg geld om naar Australie te gaan, om een jaar te backpacken voor mijn studie begon. In het wereldnieuws ondertussen begon Wim Kok aan zijn tweede paarse kabinet (wat was politiek toen nog saai), en lag Bill Clinton onder vuur vanwege een sigaar. Voor de muziek de band die ik dat jaar op Lowlands ontdekte: Gomez.

I did not have sexual relations with that woman

Australische band The Living End

1998: debuut Tripod met Oasis Medley

Gomez met Whippin’ Piccadilly

Koot en Bie berichten over de hobby van Wim Kok

Over Michel

Michel Klijmij is gemeenteraadslid voor GroenLinks Gouda, (co-)woordvoerder milieu, veiligheid, bouwen & wonen, ruimtelijke ordening, voorzitter A-onderwerp Armoedebeleid. Michel Klijmij woont al zijn hele leven in Gouda en houdt van hobby's. Dat zijn klooien met computers, radiomaken en politiek. Op dit weblog publiceert hij alles wat hij vindt dat de wereld moet horen.
Dit bericht is geplaatst in Algemeen met de tags , , , . Bookmark de permalink.