Live opgenomen: Morgenstond

Zojuist was de laatste herhaling van Morgenstond. Voor iedereen die het gemist heeft op deze grijze middag of op het oorspronkelijke ongoddelijke tijdstip van zaterdagochtend negen uur, de uitzending in handig pocketformaat dat je zo in je boot kan meenemen, of onder je bed schuiven:

[audio:http://www.xs4all.nl/~makvdl/audio/morgenstond090808.mp3]

Over Michel

Michel Klijmij is gemeenteraadslid voor GroenLinks Gouda, (co-)woordvoerder milieu, veiligheid, bouwen & wonen, ruimtelijke ordening, voorzitter A-onderwerp Armoedebeleid. Michel Klijmij woont al zijn hele leven in Gouda en houdt van hobby's. Dat zijn klooien met computers, radiomaken en politiek. Op dit weblog publiceert hij alles wat hij vindt dat de wereld moet horen.
Dit bericht is geplaatst in Andere partijen, Computers, Gemeenteraad, Gouda, GroenLinks, Onderwijs, Politiek met de tags , . Bookmark de permalink.