Lowlands, here we come!

We zijn op weg naar Lowlands. Voor mij alweer de zesde keer. Wel met een flinke tussenpoos, want de laatste keer was alweer in het pre-9/11-tijdperk. Wel als verslaggever, met toegang tot de perstent met nog beter eten voor nog meer muntjes, maar goed. Nu gewoon weer in de tent en pret maken. Een miniem voorproefje, gewoon gezellige donderdagmiddagmuziek van The Kooks. De rest doe ik wel via Twitter.

Over Michel

Michel Klijmij is gemeenteraadslid voor GroenLinks Gouda, (co-)woordvoerder milieu, veiligheid, bouwen & wonen, ruimtelijke ordening, voorzitter A-onderwerp Armoedebeleid. Michel Klijmij woont al zijn hele leven in Gouda en houdt van hobby's. Dat zijn klooien met computers, radiomaken en politiek. Op dit weblog publiceert hij alles wat hij vindt dat de wereld moet horen.
Dit bericht is geplaatst in Persoonlijk met de tags . Bookmark de permalink.