Opgefrist. Nou ja, iets.

Dankzij een berichtje van Jeroen bedacht ik me ineens dat het wat spartaanse uiterlijk van mijn site wel eens wat aangepast mocht worden. Die hoed was wel leuk, maar de bijbehorende kapstok is inmiddels vertrokken, en het voelde niet helemaal als “van mij”.

Nu kan het K2-thema dat ik gebruik iedere keer een willekeurige afbeelding laden, dus ben ik met de digitale schaar aan de gang gegaan in mijn fotocollectie. De foto’s moesten wel aan criteria voldoen: het moest bij mij passen. Of dat nu schaamteloze ijdeltuiterij is, iets geografisch, politieks, Gouds, bourgondisch, natuurlijks of GroenLinks maakte niet uit. Of toch die hoed.

Over Michel

Michel Klijmij is gemeenteraadslid voor GroenLinks Gouda, (co-)woordvoerder milieu, veiligheid, bouwen & wonen, ruimtelijke ordening, voorzitter A-onderwerp Armoedebeleid. Michel Klijmij woont al zijn hele leven in Gouda en houdt van hobby's. Dat zijn klooien met computers, radiomaken en politiek. Op dit weblog publiceert hij alles wat hij vindt dat de wereld moet horen.
Dit bericht is geplaatst in Algemeen, Persoonlijk met de tags , , . Bookmark de permalink.

Eén reactie op Opgefrist. Nou ja, iets.

  1. Kimberley schreef:
    Gebruikt Firefox 2.0.0.16 op Mac OS

    Dat kan LiveJournal nog niet. 🙂 Is leuk maar een probleempje: de titel van je blog is niet altijd goed te zien.

Reacties zijn gesloten.