Kunst voor vrede

Het wordt nog druk over 2 weken. Dan is het burendag en begint de vredesweek. De gemiddelde goedwillende burger kan z’n agenda dus driedubbel volboeken. Om daar nog wat aan toe te voegen: in het Verzetsmuseum is een tentoonstelling met kunst vanuit Palestina. Dit is afkomstig van Manar uit Bethlehem, die met dit mooie initiatief vrede in Palestina dichterbij probeert te brengen en het leven er ietsje beter te maken.

Partijgenossen lezen ondertussen natuurlijk direct het interview met Niels op de achterkant van het clubblaadje, met zeer herkenbare ervaringen over zijn verblijf in een vluchtelingenkamp in Bethlehem.

Over Michel

Michel Klijmij is gemeenteraadslid voor GroenLinks Gouda, (co-)woordvoerder milieu, veiligheid, bouwen & wonen, ruimtelijke ordening, voorzitter A-onderwerp Armoedebeleid. Michel Klijmij woont al zijn hele leven in Gouda en houdt van hobby's. Dat zijn klooien met computers, radiomaken en politiek. Op dit weblog publiceert hij alles wat hij vindt dat de wereld moet horen.
Dit bericht is geplaatst in Palestina, Persoonlijk met de tags , , . Bookmark de permalink.