Drop some particle physics in da club – LHC is supa dupa fly!

Woensdag gaat de Large Hadron Collider echt aan, voor de eerste tests. Misschien verdwijnen we dan allemaal in een zwart gat, misschien ook niet. Waarschijnlijk niet. Voor die-hard bèta‘s is de LHC erg spannend en leuk, maar wij niet-bèta’s willen graag weten: wat doet dat ding nou echt en hoe werkt het? Nou, zo dus. Yo!

Over Michel

Michel Klijmij is gemeenteraadslid voor GroenLinks Gouda, (co-)woordvoerder milieu, veiligheid, bouwen & wonen, ruimtelijke ordening, voorzitter A-onderwerp Armoedebeleid. Michel Klijmij woont al zijn hele leven in Gouda en houdt van hobby's. Dat zijn klooien met computers, radiomaken en politiek. Op dit weblog publiceert hij alles wat hij vindt dat de wereld moet horen.
Dit bericht is geplaatst in Algemeen, Onderwijs met de tags , , , , , , . Bookmark de permalink.