Angst voor zwart gat

Eerste dode door Large Hadron Collider: Een 16-jarig meisje uit India heeft woensdag zelfmoord gepleegd uit angst dat een oerknalexperiment in de grootste deeltjesversneller ter wereld de aarde zou vernietigen.

Over Michel

Michel Klijmij is gemeenteraadslid voor GroenLinks Gouda, (co-)woordvoerder milieu, veiligheid, bouwen & wonen, ruimtelijke ordening, voorzitter A-onderwerp Armoedebeleid. Michel Klijmij woont al zijn hele leven in Gouda en houdt van hobby's. Dat zijn klooien met computers, radiomaken en politiek. Op dit weblog publiceert hij alles wat hij vindt dat de wereld moet horen.
Dit bericht is geplaatst in TerZijde met de tags , . Bookmark de permalink.

Eén reactie op Angst voor zwart gat

  1. Maarten van Beek schreef:
    Gebruikt Internet Explorer 7.0 op Windows XP

    Tja, had ze nu maar eerst de rap van een aantal jonge CERN onderzoeker bekeken, dan had ze beter gesnapt wat er aan de hand was.

    http://www.youtube.com/watch?v=j50ZssEojtM

Reacties zijn gesloten.