Algemeenheden

Als politicus zit je altijd op de dunne lijn tussen dingen die je belooft en waar moet maken terwijl je dat niet kan, en dingen die je wel wilt doen maar die kiezers niet willen. In zo’n geval kan je altijd terugvallen op algemeenheden, gelukkig. Net specifiek genoeg zijn dat mensen het met je eens zijn, maar vaag genoeg om nergens op gepakt te worden. Dat is moeilijk, zoals blijkt uit de reacties op de kredietcrisis door de Amerikaanse presidentskandidaten. Just specific enough to contradict herself; well done, forcefull sounding, totally empty! Het is tijd voor… de Generic-off!

Over Michel

Michel Klijmij is gemeenteraadslid voor GroenLinks Gouda, (co-)woordvoerder milieu, veiligheid, bouwen & wonen, ruimtelijke ordening, voorzitter A-onderwerp Armoedebeleid. Michel Klijmij woont al zijn hele leven in Gouda en houdt van hobby's. Dat zijn klooien met computers, radiomaken en politiek. Op dit weblog publiceert hij alles wat hij vindt dat de wereld moet horen.
Dit bericht is geplaatst in Politiek met de tags , , . Bookmark de permalink.

Een reactie op Algemeenheden

  1. CB te G schreef:
    Gebruikt Internet Explorer 7.0 op Windows XP

    Voor vrede en tegen armoede!

Reacties zijn gesloten.