Einde egoshow

Het is op dit weblog een beetje de Grote Michel Klijmij Show. Dat is aan de ene kant logisch, het is immers een persoonlijk weblog. Aan de andere kant hou ik wel van wat tegendruk, en wat afwisseling. Vandaar dat ik ben begonnen met het benaderen van mensen, om af en toe een gastbijdrage hier te kunnen plaatsen. Echt harde voorwaarden zijn er niet. Het moet raken aan waar ik zelf over blog, bij voorkeur Gouda, het moet het liefst een beetje prikkelen. Ik censureer niet, tenzij het echt over de schreef gaat.

En dan zien we wel waar het eindigt.

Over Michel

Michel Klijmij is gemeenteraadslid voor GroenLinks Gouda, (co-)woordvoerder milieu, veiligheid, bouwen & wonen, ruimtelijke ordening, voorzitter A-onderwerp Armoedebeleid. Michel Klijmij woont al zijn hele leven in Gouda en houdt van hobby's. Dat zijn klooien met computers, radiomaken en politiek. Op dit weblog publiceert hij alles wat hij vindt dat de wereld moet horen.
Dit bericht is geplaatst in Algemeen. Bookmark de permalink.