Ook trein mijdt Gouda-Oost

Intercity botst op Thalys

Treinbotsing in Gouda, foto knarscc.

Over Michel

Michel Klijmij is gemeenteraadslid voor GroenLinks Gouda, (co-)woordvoerder milieu, veiligheid, bouwen & wonen, ruimtelijke ordening, voorzitter A-onderwerp Armoedebeleid. Michel Klijmij woont al zijn hele leven in Gouda en houdt van hobby's. Dat zijn klooien met computers, radiomaken en politiek. Op dit weblog publiceert hij alles wat hij vindt dat de wereld moet horen.
Dit bericht is geplaatst in Algemeen, Gouda met de tags . Bookmark de permalink.

Eén reactie op Ook trein mijdt Gouda-Oost

 1. Christian schreef:
  Gebruikt Internet Explorer 7.0 op Windows XP

  Nee, ze willen graag naar Gouda Oost: wie was er sneller?
  Maar, gelukkig dat er geen ernstige gewonden zijn gevallen. Ik vraag me af of iemand gewoon niet heeft zitten slapen? Nu ligt het treinverkeer plat. Alternatieve routes zijn er niet.
  Nu bleek er ook nog een stoomtrein rond te rijden tussen Gouda en Rotterdam, hoe zo overbelast?
  Dat laatste vind ik vreemd. Als ik de NS dan zal ik de belasting op dit drukke traject juist verminderen en overbodige diensten schrappen, want door de werkzaamheden in Delft heb je in de R’stad maar één lijn tot je beschikking en moet je risico’s beperken. Hoeveel mensen zitten op zaterdag nog in de Thalys van R’dam en Amsterdam?

Reacties zijn gesloten.