Wij willen 10 miljoen

Precies de dag dat mevrouw Klijmij-van der Laan en ik naar Trier vertrokken om er een paar daagjes helemaal uit te zijn, kwam het Langverwachte Plan. Ik ga het morgenochtend maar eens op m’n gemak lezen, samen met de dikke stapel andere stukken. In de tussentijd ter vermaeck een column over Gouda door Nico Dijkshoorn (niet te verwarren met VVD-concullega Johan Dijkxhoorn!)

Het zou mij niets verbazen als hij iedere avond met de Moeilijk Opvoedbare Jeugd Zonder Toekomst En Een Identiteit de rellen van de volgende dag doorneemt. Het druipt er van af, in al zijn media-optredens. Hier loopt een man die de ambtsketen moeiteloos om zijn steigerende lid kan hangen, zo opgewonden loopt hij door de gemeente te hanen.

Nu.nl: Het geheim van Gouda.

Over Michel

Michel Klijmij is gemeenteraadslid voor GroenLinks Gouda, (co-)woordvoerder milieu, veiligheid, bouwen & wonen, ruimtelijke ordening, voorzitter A-onderwerp Armoedebeleid. Michel Klijmij woont al zijn hele leven in Gouda en houdt van hobby's. Dat zijn klooien met computers, radiomaken en politiek. Op dit weblog publiceert hij alles wat hij vindt dat de wereld moet horen.
Dit bericht is geplaatst in Gemeenteraad, Gouda, Politiek. Bookmark de permalink.