Goudse onderwaeter weerelt: are you ready boots?

“En neem je laarzen mee”. We zouden de drooggelegde watergang gaan bekijken, en de griffie had ons gewaarschuwd voor nattigheid. Die we trouwens niet hebben gevoeld. Laarzen waren dus niet nodig, maar werden wel gedragen. De kijkersvraag op Donderdag Raad-dag is: raad het lid. Oftewel, bij welk raadslid (danwel griffiemedewerk(st)er) horen de getoonde laarzen?

Kleurrijke laarzen

Kleurrijke laarzen

Strakke laarzen

Strakke laarzen

Ouderwets degelijke laarzen

Ouderwets degelijke laarzen

Nieuwerwets degelijke laarzen

Nieuwerwets degelijke laarzen

Nog meer degelijke laarzen

Nog meer degelijke laarzen

Tot slot, de enige echte bootsong. Are you ready boots?

Over Michel

Michel Klijmij is gemeenteraadslid voor GroenLinks Gouda, (co-)woordvoerder milieu, veiligheid, bouwen & wonen, ruimtelijke ordening, voorzitter A-onderwerp Armoedebeleid. Michel Klijmij woont al zijn hele leven in Gouda en houdt van hobby's. Dat zijn klooien met computers, radiomaken en politiek. Op dit weblog publiceert hij alles wat hij vindt dat de wereld moet horen.
Dit bericht is geplaatst in Gemeenteraad, Gouda, Politiek met de tags , . Bookmark de permalink.