President Obama?

Ook CNN heeft Ohio gecalled. Dat samen met de voorsprong van Obama in Florida en North Carolina geeft mij het vertrouwen om rustig te slapen. Als Obama alle staten wint die Kerry heeft gewonnen (en daar lijkt het sterk op) is Ohio voldoende om 272 kiesmannen te hebben, met 270 als minimum om president te worden. Weltrusten. En dan maar hopen dat ik morgen vandaag niet wakker word met president McCain…

Klijmij callt de winnaar: Obama.

(en as I type gaat New Mexico over van de republikeinen in 2004 naar Obama, en een voorsprong in Colorado)

Over Michel

Michel Klijmij is gemeenteraadslid voor GroenLinks Gouda, (co-)woordvoerder milieu, veiligheid, bouwen & wonen, ruimtelijke ordening, voorzitter A-onderwerp Armoedebeleid. Michel Klijmij woont al zijn hele leven in Gouda en houdt van hobby's. Dat zijn klooien met computers, radiomaken en politiek. Op dit weblog publiceert hij alles wat hij vindt dat de wereld moet horen.
Dit bericht is geplaatst in Algemeen met de tags , , . Bookmark de permalink.

5 reacties op President Obama?

 1. Jaap de Bruijn schreef:
  Gebruikt Firefox 3.0.1 op Windows Vista

  Hé Michel! Was het alweer zó lang geleden dat ik voor het laatst geblogd had? Anyway… d’r staat er weer eentje. Mét plaatjes. Mag ik weer in de planetenfeed?

  Groet,
  Jaap

 2. CB te G schreef:
  Gebruikt Internet Explorer 7.0 op Windows NT

  En toch is die Obama ook een beetje een enge rechtse man.

Reacties zijn gesloten.