Entomogagie

This week, I have been mostly eating… insects!

De lunch bij het Regardz Meeting Centre waar we vandaag cursus hadden werd al door de cursusleidster aanbevolen. Groot was de verbazing toen er, naast alle gebruikelijke lekkernijen, ook een bakje sprinkhanen en gebakken meelwormen stonden. Naast de soep, die daarmee ook gelijk verdacht was.

Maar deze kans liet ik (en een enkele andere, waaronder collega Ru) me niet ontnemen. En het viel best mee. Psychologisch is het misschien vies, maar het smaakt vooral een beetje graan/noot-achtig, met een bittere en bij de sprinkhaan lichtzure ondertoon.

Ook die kan dus weer van mijn todo-lijst.

Over Michel

Michel Klijmij is gemeenteraadslid voor GroenLinks Gouda, (co-)woordvoerder milieu, veiligheid, bouwen & wonen, ruimtelijke ordening, voorzitter A-onderwerp Armoedebeleid. Michel Klijmij woont al zijn hele leven in Gouda en houdt van hobby's. Dat zijn klooien met computers, radiomaken en politiek. Op dit weblog publiceert hij alles wat hij vindt dat de wereld moet horen.
Dit bericht is geplaatst in Persoonlijk met de tags , , , . Bookmark de permalink.