Indrukwekkende betogen (2) – tweets uit de raad

Om wat makkelijker te volgen hoe het er vanavond in de raad aan toe gaat een twitter-badge.

In ieder geval zal ik onze Motie Duurzaam, die inmiddels een co-product is met de ChristenUnie, verdedigen. Waarschijnlijk kan deze motie wel op een meerderheid rekenen, een aantal fracties is al zo vriendelijk geweest hun steun te betuigen.


    Over Michel

    Michel Klijmij is gemeenteraadslid voor GroenLinks Gouda, (co-)woordvoerder milieu, veiligheid, bouwen & wonen, ruimtelijke ordening, voorzitter A-onderwerp Armoedebeleid. Michel Klijmij woont al zijn hele leven in Gouda en houdt van hobby's. Dat zijn klooien met computers, radiomaken en politiek. Op dit weblog publiceert hij alles wat hij vindt dat de wereld moet horen.
    Dit bericht is geplaatst in Andere partijen, Gemeenteraad, Gouda, GroenLinks, Politiek. Bookmark de permalink.