…and a happy new year

Gebombardeerde moskee (ANP)

Omdat Anja Meulenbelt het beter kan zeggen dan ik:

Want wat Israel zo heldhaftig ‘vechten’ noemt, bestaat in werkelijkheid uit het gooien van bommen op een van de dichtstbevolkte gebiedjes op deze aarde, anderhalf miljoen op elkaar gepakte mensen die bovendien geen kant op kunnen.

(…)

Hamas hield zich aan het bestand, en het was Israël die het schond. Op 4 november deed Israël een aanval, waarbij een aantal Palestijnen werd gedood, en vervolgens werden er, zoals te voorspellen was, weer een aantal raketten afgeschoten.

Over Michel

Michel Klijmij is gemeenteraadslid voor GroenLinks Gouda, (co-)woordvoerder milieu, veiligheid, bouwen & wonen, ruimtelijke ordening, voorzitter A-onderwerp Armoedebeleid. Michel Klijmij woont al zijn hele leven in Gouda en houdt van hobby's. Dat zijn klooien met computers, radiomaken en politiek. Op dit weblog publiceert hij alles wat hij vindt dat de wereld moet horen.
Dit bericht is geplaatst in Palestina, Persoonlijk met de tags . Bookmark de permalink.