What are the scores, George Dawes?

Welcome, whowever you are! Welcome to Shooting Stars!

Vic Reeves and Bob Mortimer

Vanavond op de BBC: een geheel nieuwe Shooting Stars, de legendarische onzinquiz van eind jaren ’90 waar Mike en Thomas waarschijnlijk wel wat inspiratie vandaan hebben gehaald. Benieuwd of er vanavond nog klassiekers in zitten als de Dove from Above (of the Vest from the West), de Club Singing round en Ulrika-ka-ka-ka Johnson. Tien jaar geleden sowieso een reden om te kijken. En natuurlijk Matt Lucas, nu bekend van Little Britain, die toen als Baby George Dawes die de scores bijhield. UVAVU! ERANU!

Over Michel

Michel Klijmij is gemeenteraadslid voor GroenLinks Gouda, (co-)woordvoerder milieu, veiligheid, bouwen & wonen, ruimtelijke ordening, voorzitter A-onderwerp Armoedebeleid. Michel Klijmij woont al zijn hele leven in Gouda en houdt van hobby's. Dat zijn klooien met computers, radiomaken en politiek. Op dit weblog publiceert hij alles wat hij vindt dat de wereld moet horen.
Dit bericht is geplaatst in Persoonlijk met de tags , , , , . Bookmark de permalink.