Knallen om 7.15

Een vroegertje bij West, iets vroeger zelfs dan ik had doorgekregen, dus ik was niet helemaal op volle snelheid. Live op de radio mocht ik uitleggen waarom ik het niet eens ben met het voorgestelde vuurwerkverbod van GroenLinks-collega David Rietveld, een onderwerp dat nu volop in de belangstelling staat.

[audio:http://www.xs4all.nl/~klijmijm/audio/west_vuurwerk.mp3]

De beslissing om hier al dan niet wat mee te doen laat ik mede afhangen van de input via mijn weblog. Stem dus in die poll en reageer! Overigens verliep Oud & Nieuw in Gouda zeer rustig, de problemen waren eerder in de dorpen in de omgeving – en hadden weinig met vuurwerk te maken.

Vuurwerk in Gouda

  • Alleen een offiële overheidsvuurwerkshow (31%)
  • Zo veel, zo vaak mogelijk zelf kunnen knallen (28%)
  • Een paar vuurwerkafsteekzones (26%)
  • Helemaal geen vuurwerk (14%)
  • Referenda per straat (2%)

Totaal aantal stemmen: 111

Laden ... Laden ...

Over Michel

Michel Klijmij is gemeenteraadslid voor GroenLinks Gouda, (co-)woordvoerder milieu, veiligheid, bouwen & wonen, ruimtelijke ordening, voorzitter A-onderwerp Armoedebeleid. Michel Klijmij woont al zijn hele leven in Gouda en houdt van hobby's. Dat zijn klooien met computers, radiomaken en politiek. Op dit weblog publiceert hij alles wat hij vindt dat de wereld moet horen.
Dit bericht is geplaatst in Gouda, GroenLinks, Politiek met de tags , , , , , . Bookmark de permalink.

Eén reactie op Knallen om 7.15

  1. David Rietveld schreef:
    Gebruikt Firefox 3.0.5 op Windows XP

    Goeie poll zeg! 🙂

Reacties zijn gesloten.