Kom borrelen!

De gemeenteraad nodigt alle inwoners van Gouda van harte uit om het nieuwe jaar op 9 januari feestelijk in te luiden. Van 16.30 tot 18.30 uur bent u van harte welkom in het stadhuis op de Markt.

Deze nieuwjaarsbijeenkomst staat in het teken van het onderwijs in Gouda. Verschillende Goudse onderwijsinstellingen, docenten, ouders en leerlingen presenteren zich op verrassende wijze. Wandel door het stadhuis, luister naar de verschillende bands en geniet van de kunsten en creaties in en om het stadhuis. Er is een fototentoonstelling, een film over ontwikkelingssamenwerking, kinderen kunnen buiten op een pony rijden, er zijn diverse presentaties van projecten en er is een voorstelling van basisschoolleerlingen die dansen als sterretjes op het ijs. Ook u kunt uw mening geven tijdens het Lagerhuisdebat met raadsleden en middelbare scholieren.

Kortom: kom ook naar deze nieuwjaarscarrousel op 9 januari.

Op Gemeente Gouda – De gemeenteraad nodigt u graag uit.

Over Michel

Michel Klijmij is gemeenteraadslid voor GroenLinks Gouda, (co-)woordvoerder milieu, veiligheid, bouwen & wonen, ruimtelijke ordening, voorzitter A-onderwerp Armoedebeleid. Michel Klijmij woont al zijn hele leven in Gouda en houdt van hobby's. Dat zijn klooien met computers, radiomaken en politiek. Op dit weblog publiceert hij alles wat hij vindt dat de wereld moet horen.
Dit bericht is geplaatst in Andere partijen, Gemeenteraad, Gouda, GroenLinks, Politiek met de tags , , , . Bookmark de permalink.