Punkband goes Theater

Punk in het theater – mag dat? Blijkbaar wel. Afgelopen zaterdag genoten & gelachen bij de Heideroosjes, een van de bekendste punkbands uit Nederland. En en passant met mijn aanwezigheid nog een zesdeklasser geshockeerd – een docent bij punk??

De show Manie Manie is een soort mix van punk en cabaret, met bizarre sketches afgewisseld met al dan niet snoeiharde muziek. Een enkel ouder echtpaar in de zaal bleek hierdoor een beetje verrast…

De muziek kende ik natuurlijk al van vroeg̢h, dat de bandleden ook nog komisch talent hebben had ik niet vermoed. Goede timing, goed gespeeld. De bewaker die niet verder komt dan de verschillende kleuren bandjes, de poppenkast, Sinterklaas & Kerstman & Paashaas Рschitterende humor tussen de muziek door. Een aanrader!

Over Michel

Michel Klijmij is gemeenteraadslid voor GroenLinks Gouda, (co-)woordvoerder milieu, veiligheid, bouwen & wonen, ruimtelijke ordening, voorzitter A-onderwerp Armoedebeleid. Michel Klijmij woont al zijn hele leven in Gouda en houdt van hobby's. Dat zijn klooien met computers, radiomaken en politiek. Op dit weblog publiceert hij alles wat hij vindt dat de wereld moet horen.
Dit bericht is geplaatst in Algemeen met de tags , , . Bookmark de permalink.