Arabicana

Een optreden dat nog wel even door had mogen gaan. Dat was NO Blues, gisteren in de schouwburg. Een mix van americana en arabische muziek, van een gelegenheidsgroep. Maar zulke gelegenheden wil je wel bij zijn. Een hele aparte mix van muzikale stijlen die precies goed valt. Hier zijn vier rasmuzikanten aan het werk, uit alle hoeken van de wereld – Eindhoven, Khartoum, Haifa en – of all places – Arnhem. Met gitaar, bas, jembe en ud ontstaat een geluid dat niet te beschrijven is, waarin de blues uit de VS naadloos aanhaken bij de melancholische klanken uit het Midden-Oosten. Je had erbij moeten zijn.

Over Michel

Michel Klijmij is gemeenteraadslid voor GroenLinks Gouda, (co-)woordvoerder milieu, veiligheid, bouwen & wonen, ruimtelijke ordening, voorzitter A-onderwerp Armoedebeleid. Michel Klijmij woont al zijn hele leven in Gouda en houdt van hobby's. Dat zijn klooien met computers, radiomaken en politiek. Op dit weblog publiceert hij alles wat hij vindt dat de wereld moet horen.
Dit bericht is geplaatst in Persoonlijk met de tags , , . Bookmark de permalink.