Greenvision Song Contest

De oproep van Lot kunnen we niet zomaar naast ons neerleggen. In het gat tussen de sluiting van de stembussen en de bekendmaking van de uitslag van het lijsttrekkersreferendum kunnen we mooi nadenken over groene muziek: de Greenvision Song Contest.

Arnoud heeft al wat inspiratie. Ik hou het bij bestaande muziek. Uit de oude doos, inmiddels 20 jaar geleden, een nummer dat de jongere generatie deels zal herkennen dankzij hele andere muziek.

Over Michel

Michel Klijmij is gemeenteraadslid voor GroenLinks Gouda, (co-)woordvoerder milieu, veiligheid, bouwen & wonen, ruimtelijke ordening, voorzitter A-onderwerp Armoedebeleid. Michel Klijmij woont al zijn hele leven in Gouda en houdt van hobby's. Dat zijn klooien met computers, radiomaken en politiek. Op dit weblog publiceert hij alles wat hij vindt dat de wereld moet horen.
Dit bericht is geplaatst in GroenLinks, Persoonlijk, Politiek met de tags , , , . Bookmark de permalink.