Verkiezing Jong Raadslid van het Jaar

De verkiezing richt zich op raadsleden in de leeftijd tot en met 35 jaar. Het jonge raadslid moet zichtbaar, benaderbaar, origineel en succesvol zijn.

via VNG | Vereniging van Nederlandse Gemeenten.

Over Michel

Michel Klijmij is gemeenteraadslid voor GroenLinks Gouda, (co-)woordvoerder milieu, veiligheid, bouwen & wonen, ruimtelijke ordening, voorzitter A-onderwerp Armoedebeleid. Michel Klijmij woont al zijn hele leven in Gouda en houdt van hobby's. Dat zijn klooien met computers, radiomaken en politiek. Op dit weblog publiceert hij alles wat hij vindt dat de wereld moet horen.
Dit bericht is geplaatst in TerZijde. Bookmark de permalink.

3 reacties op Verkiezing Jong Raadslid van het Jaar

 1. Michel Klijmij schreef:
  Gebruikt Unknown op Unknown O.S.

  New blog post: Verkiezing Jong Raadslid van het Jaar http://tinyurl.com/crvnv6

 2. linda schreef:
  Gebruikt Internet Explorer 6.0 op Windows XP

  "Michel Klijmij brengt met zijn frisse inbreng leven in de Goudse raad. Zijn immer actuele weblog draagt bovendien bij aan de zichtbaarheid van de Goudse politiek. Als geestelijk vader van Planeet GroenLinks heeft hij bovendien een cruciale bijdrage geleverd aan het digitale contact tussen GroenLinksers. Daarom vind ik dat Michel Klijmij Jong Raadslid van 2009 moet worden. "
  Linda Voortman, finalist 2005

Reacties zijn gesloten.