Cursus Twitter voor politici

Ook politici zien meer en meer de voordelen van deze directe vorm van communicatie. Via Twitter staat u immers in direct contact met uw collega’s of achterban. U kunt heel gemakkelijk informatie uitwisselen of juist vragen stellen. Een waardevolle toevoeging aan uw netwerk.

Op Verse Overheid staat een cursus twitter gericht op politici. Voor al diegenen die wel eens over twitter gehoord hebben maar de stap nog wat te groot vonden is het een goede handleiding om aan de slag te gaan. (via)

Over Michel

Michel Klijmij is gemeenteraadslid voor GroenLinks Gouda, (co-)woordvoerder milieu, veiligheid, bouwen & wonen, ruimtelijke ordening, voorzitter A-onderwerp Armoedebeleid. Michel Klijmij woont al zijn hele leven in Gouda en houdt van hobby's. Dat zijn klooien met computers, radiomaken en politiek. Op dit weblog publiceert hij alles wat hij vindt dat de wereld moet horen.
Dit bericht is geplaatst in Computers, Politiek met de tags . Bookmark de permalink.