Voor één keer: een rake opmerking van Ellian

Normaal gesproken heb ik het niet zo met Afshin Ellian, maar hier slaat hij de spijker wel op z’n kop:

Wie op deze D66 stemt, stemt in feite op een onvoorspelbare en anarchistische beweging van baantjesjagers. Het is niet een links-liberale beweging, maar een libertijns anarchistische beweging vol egomane corpsballen.

via Afshin Ellian » D66 en het chronische gebrek aan principes. Aan de andere kant, D66 laat wel mooi zien dat je als politieke partij alles kan maken, want bij de volgende verkiezingen is die lieve kiezer het alweer vergeten.

Over Michel

Michel Klijmij is gemeenteraadslid voor GroenLinks Gouda, (co-)woordvoerder milieu, veiligheid, bouwen & wonen, ruimtelijke ordening, voorzitter A-onderwerp Armoedebeleid. Michel Klijmij woont al zijn hele leven in Gouda en houdt van hobby's. Dat zijn klooien met computers, radiomaken en politiek. Op dit weblog publiceert hij alles wat hij vindt dat de wereld moet horen.
Dit bericht is geplaatst in TerZijde met de tags , , . Bookmark de permalink.