Even rustig, omdat het zo druk is

Natuurlijk had ik me hier ook nog graag uitgebreid opgewonden, maar Arnoud verwoordt het al goed. Achter de schermen hebben een paar bezorgde GroenLinksers hard gewerkt om binnenkort met het resultaat mee naar buiten te treden. Ik mocht daar ook bij zijn, maar verder beperkt mijn rol zich. Drukdrukdruk.

Gelukkig is er geen raadsvergadering morgen, ook al had ik graag het enorm spannende debat van een jaar geleden rond deze datum overgedaan. Een uitgebreid debat over wifi in de Raad, met een einduitslag van 15 tegen en 14 voor. Misschien dat de Raad daarom maar preventief naar Gloucester gaat. Ik ga niet mee, met mij vele anderen, wegens tijdgebrek of gewoon het nut er niet zo van inzien. Zelf betalen was een optie, maar ik had het geld er niet voor over.

Volgende week wel een paar echt leuke debatten: eindelijk de Nota Grote Voertuigen waarin we hopelijk het vrachtvervoer in de stad in goede en duurzame banen kunnen leiden, en het meerjarenperspectief grondexploitaties (MPG in raadsdialect). Besloten, want de kosten en baten van alle bouwprojecten zijn gevoelige informatie, en in tijden van kredietcrisis zeker. Maar hopelijk lukt het om er zodanig doorheen te gaan dat openbare behandeling de week erop mogelijk is.

Tussendoor is het deze week proefwerkweek, dus moet er snel en veel worden nagekeken. En studiewijzers maken. En overleggen over projecten, mentorzaken, etc. Veel bloggen zit er dus niet in deze weken. Maar hierna zitten we in de laatste periode van het jaar. Toch al een beetje de zomervakantie in m’n hoofd…

Over Michel

Michel Klijmij is gemeenteraadslid voor GroenLinks Gouda, (co-)woordvoerder milieu, veiligheid, bouwen & wonen, ruimtelijke ordening, voorzitter A-onderwerp Armoedebeleid. Michel Klijmij woont al zijn hele leven in Gouda en houdt van hobby's. Dat zijn klooien met computers, radiomaken en politiek. Op dit weblog publiceert hij alles wat hij vindt dat de wereld moet horen.
Dit bericht is geplaatst in Persoonlijk, Politiek met de tags , . Bookmark de permalink.

2 Responses to Even rustig, omdat het zo druk is

  1. Ingrid schreef:
    Gebruikt Firefox 3.0.8 op Ubuntu

    Ik vind het heel leuk hoor dat je geen Raadsvergadering hebt morgen. Je moeder wordt maar 1x 60!!!!

Reacties zijn gesloten.