Als varkens vliegen?

Het is een beetje een hobby in huize Klijmij-van der Laan om met de TV te praten. Zeker als er allerlei onzin wordt verkondigd. De paniek rondom de varkensgriep valt daar zeker onder. Aantallen worden vol drama verkondigd zonder enige context. Er gaan waarschijnlijk meer mensen door door te hard rijden in Nederland dan het aantal mogelijke doden door de varkensgriep. Laat staan dat er ook nog mensen gewoon dood gaan door griep, alleen al in Nederland zo’n 1000 begin dit jaar. Ik laat de paniek dus maar even langs me heen gaan, en dat doet de Daily Show ook.

The Daily Show With Jon Stewart M – Th 11p / 10c
Snoutbreak ’09 – The Last 100 Days
thedailyshow.com
Daily Show
Full Episodes
Economic Crisis Political Humor

Over Michel

Michel Klijmij is gemeenteraadslid voor GroenLinks Gouda, (co-)woordvoerder milieu, veiligheid, bouwen & wonen, ruimtelijke ordening, voorzitter A-onderwerp Armoedebeleid. Michel Klijmij woont al zijn hele leven in Gouda en houdt van hobby's. Dat zijn klooien met computers, radiomaken en politiek. Op dit weblog publiceert hij alles wat hij vindt dat de wereld moet horen.
Dit bericht is geplaatst in Persoonlijk met de tags , , , . Bookmark de permalink.