Hoe het echt zit met Europa

Politiek bedrijven is redelijk makkelijk. Journalisten willen namelijk een verhaal, dus die schrijven alles op wat je zegt. Om geen partij te trekken schrijven ze dan vervolgens iets op over andere politici, en ergens een expert. Dat politici vaak de waarheid naar hun eigen hand zetten lijkt wat minder bekend, en maakt ook niet zo uit. Zo gaat de discussie rond Europa vooral over zaken waar Europa niet over gaat, of worden zaken overdreven. Maar ja, het klopt met “het gevoel van de burger”, dus moet het wel waar zijn.

GroenLinks heeft nu de fabels en feiten over Europa op een rijtje gezet. Dan kunnen de verkiezingen ten minste gaan over waar het Europees Parlement daadwerkelijk iets over te zeggen heeft, en over wat er nu goed gaat en wat beter kan op basis van feiten.

Trots op Europa

Over Michel

Michel Klijmij is gemeenteraadslid voor GroenLinks Gouda, (co-)woordvoerder milieu, veiligheid, bouwen & wonen, ruimtelijke ordening, voorzitter A-onderwerp Armoedebeleid. Michel Klijmij woont al zijn hele leven in Gouda en houdt van hobby's. Dat zijn klooien met computers, radiomaken en politiek. Op dit weblog publiceert hij alles wat hij vindt dat de wereld moet horen.
Dit bericht is geplaatst in GroenLinks met de tags , , . Bookmark de permalink.