Er is een man in Iran

Iran ligt nogal overhoop na de verkiezingen van een paar dagen geleden. Het lijkt op fraude. Op zich maakt het niet zo uit, want Mousavi is ook niet zo’n lieverdje, maar voor de schijn van democratie in Iran zou het wel zo fijn zijn als er een eerlijke uitslag komt. Op een lichtere noot, de o-zo jaren ’80 clip There’s a man in Iran van Not the Nine o’Clock News. “Ayatollah don’t Khomeini closer

Over Michel

Michel Klijmij is gemeenteraadslid voor GroenLinks Gouda, (co-)woordvoerder milieu, veiligheid, bouwen & wonen, ruimtelijke ordening, voorzitter A-onderwerp Armoedebeleid. Michel Klijmij woont al zijn hele leven in Gouda en houdt van hobby's. Dat zijn klooien met computers, radiomaken en politiek. Op dit weblog publiceert hij alles wat hij vindt dat de wereld moet horen.
Dit bericht is geplaatst in Algemeen met de tags , . Bookmark de permalink.