Voorzitter, interruptie!

Interruptiemicrofoons tijdens begrotings-behandeling
Michel Klijmij van der Laan wordt op zijn wenken bediend. Tijdens de komende begrotings-behandeling op 11 en 12 november worden er interruptiemicrofoons geplaatst. Op drie plaatsen komen er sta-microfoons: één voor de woordvoerder van de partij die zijn bijdrage levert en twee voor opponenten vanuit de raad. In de eerste ronde op 11 november kunnen de woordvoerders nog tamelijk ongestoord hun verhaal houden. Er worden dan alleen interrupties toegestaan voor korte verhelderende vragen. Maar in de tweede ronde op 12 november komt het ook aan op alert reageren op de vragen en stand-punten van de andere fracties. Michel heeft al voor deze opzet gepleit in het voorjaar bij de voorbereiding van het debat op de voor-jaarsnota. De collega’s hebben toen gezegd, nu niet, misschien de volgende keer. En ja wel, nu willen alle fracties het proberen. Tegelijk ook vast een goede oefening voor de naderende verkiezings-debatten!

Dit en meer belangrijk nieuws in de nieuwsbrief van de Raad.

Over Michel

Michel Klijmij is gemeenteraadslid voor GroenLinks Gouda, (co-)woordvoerder milieu, veiligheid, bouwen & wonen, ruimtelijke ordening, voorzitter A-onderwerp Armoedebeleid. Michel Klijmij woont al zijn hele leven in Gouda en houdt van hobby's. Dat zijn klooien met computers, radiomaken en politiek. Op dit weblog publiceert hij alles wat hij vindt dat de wereld moet horen.
Dit bericht is geplaatst in Gemeenteraad, Gouda, Politiek. Bookmark de permalink.

3 reacties op Voorzitter, interruptie!

 1. Michel Klijmij schreef:
  Gebruikt Unknown op Unknown O.S.

  New blog post: Voorzitter, interruptie! http://bit.ly/1Elazd

 2. Gebruikt Unknown op Unknown O.S.

  Michel Klijmij-van der Laan: Voorzitter, interruptie!: Interruptiemicrofoons tijdens begrotings-behandeling .. http://twurl.nl/ahk37p

 3. Gebruikt Unknown op Unknown O.S.

  Michel Klijmij-van der Laan: Voorzitter, interruptie!: Interruptiemicrofoons tijdens begrotings-behandeling .. http://twurl.nl/ahk37p

Reacties zijn gesloten.